Multi Vitamini > Katalog proizvoda > Za dijetu > TrimeX + Citrimax&Chromium

TrimeX + Citrimax&Chromium / Za dijetu

TrimeX + Citrimax&Chromium

Za dijetu

TrimeX + Citrimax&Chromium

Cijena: 498,25 kn
Cijena s popustom: 355,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Oblikujte svoje tijelo 24 sata uz PAKET DAN & NOĆ

DAN

Citrimax&Chromium
Garcinia cambodgia + krom

Hidroksicitrat (HCA) je jednostavna molekula koja djeluje uspješno u složenom procesu mršavljenja. To je jedna od rijetkih tvari u prirodi čije je djelovanje na gubitak masnoće znanstveno dokazano i objašnjeno. Kod nje nema nepoznanica, ona je uspješna, djeluje brzo i pouzdano, što se može reći za malo tvari u prirodi. Znanstvenici su objasnili mehanizam djelovanja, a on se temelji na kočenju određenih enzima, ključnih u procesu stvaranja masti i masnih kiselina. Dakle, HCA će uvjetovati zaustavljanje procesa stvaranja i skladištenja masti u masnim stanicama i smanjenu proizvodnju kolesterola i triglicerida. Pitate se sigurno, a što je s postojećim masnim zalihama? Najvažnije, HCA će potaknuti druge enzime (karnitin aciltransferaza) da transportiraju postojeće masti iz stanica u mitohondrije gdje će ih sagorjeti u energiju i toplinu. Ukratko, HCA smanjuje nastajanje masti (smanjuje se tvorba malonilCoA) i potiče sagorjevanje postojećih.

I treće, HCA smanjuje apetit, a to čini povećavajući dostupnost glikogena u jetrima, pa mozak brže dobiva poruku da je tijelo sito. Koristeći Citrimax&Chromium manje ćemo jesti tijekom dana.

NOĆ

TrimeX
kompleks aminokiselina, krom i mangan

Noć je ključno razdoblje u kojemu se cijelo tijelo regenerira i odmara, pa će uspješnost tog procesa imati utjecaj na cijeli sljedeći dan – hoćemo li biti čili, odmorni, stanice obnovljene, a metabolizam optimalno ugođen. Tvari koje omogućuju ubrzavanje metabolizma izravno pomažu u razgradnji masnoća, njihovom iskorištenju te učinkovitom uklanjanju (sagorjevanju).

Trimex pomaže održati jetru u punoj snazi

Jedan od stupova učinkovitosti Trimexa je u aminokiselinskom kompleksu koji potiče djelotvornost procesa čišćenja koje jetra mora obaviti. Aminokiseline pomažu održati jetra zdravim i funkcionalnim. Kada je jetra slabije djelotvorna, dolazi do neodgovarajućeg lučenja žuči, nedovoljno uspješne razgradnje masnoće, a posljedica je, najčešće, taloženje masti u potkožnom tkivu.

Trimex potiče sagorijevanje postojeće tjelesne masti

Naše masnoće izgaraju samo na jednom mjestu - našim mišićima. Aminokiselinski sastav Trimexa putem jačanja mišićnog tkiva povećava površinu za sagorijevanje tjelesne masti.

Trimex sprječava nagomilavanje novih masnoća tijekom noći

Hidroksicitrat i aminokiseline, kao nositelji djelovanja proizvoda, smanjuju tvorbu novih masti u tijelu, među njima i kolesterola, kao posljedica unosa hrane u večernjim satima. Sva neiskorištena hrana unesena tijekom poslijepodneva, ako ju nismo potrošili kroz tjelesnu aktivnost, završiti će kao mast u masnim stanicama.

Uz Trimex možemo dulje raditi ili vježbati jer potiče stvaranje glikogena – oblik masnoće prisutan u jetri i mišićima za potrebe mišićnog rada.

TrimeX također sadrži krom

Krom povećava osjetljivost stanica za inzulin, čime on biva bolje iskorišten. Putem nadzora šećera glukoze postiže se višestruki učinak, od mršavljenja do boljeg održavanja kolesterola i triglicerida u krvi.

TrimeX sadrži i mangan

Mangan regulira metabolizam i aktivira enzime koji pomažu metabolizam kolesterola, aminokiselina i ugljikohidrata. K tome, mangan pomaže i pravilnu funkciju jetre.

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Za dijetu
  3. TrimeX + Citrimax&Chromium

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.