CaliVita > Katalog proizvoda > Za dijetu > One Diet (Nopalin + crni shaker) (1 paket)

One Diet (Nopalin + crni shaker) (1 paket) / Za dijetu

One Diet (Nopalin + crni shaker) (1 paket)

Za dijetu

One Diet (Nopalin + crni shaker) (1 paket)

Cijena: 1.040,00 kn
Cijena s popustom: 757,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Slijedite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan prehrane u kombinaciji sa Shake One kao zamjenskim obrokom, Burn One kao sagorjevačem, te Nopalinom po izboru kao izvorom najkvalitetnijih vlakana za zdrav probavni sustav. Vlakna apsorbiraju vodu, bubre i daju osjećaj sitosti duže vrijeme, što je posebno korisno osobama na dijeti. U našem OneDiet programu, za osiguravanje dovoljne količine vlakana zaduženi su Pure Inulin - 100% prah inulina iz korijena cikorije i Nopalin - vlakna meksičkog kaktusa s najmanjim glikemijskim indeksom!

Iako je One Diet zamišljen kao gotov program, svjesni smo da će postojati različite varijacije istoga. To je i normalno, jer podrazumijeva se da svatko od nas ima svoje individualne potrebe i mogućnosti. Zato, ako ne možete striktno pratiti ovaj 14-dnevni program, prilagodite ga svojim potrebama. Bitno je da date svoj maksimum kako bi izvukli maksimum! Želimo vam puno uspjeha i zadovoljstva u programu One Diet!

Jedan One Diet (Nopalin + crni shaker) paket sadrži:

1 x Shake One vanilija 500 g
1 x Shake One čokolada 500 g
1 x Burn One 300 g
1 x Nopalin
Uz svaki kupljeni paket One Diet programa dobit ćete GRATIS shaker i praktičnu knjižicu s uputama, receptima i korisnim savjetima koja će vam služiti kao vodič tijekom programa. Knjižica sadrži: upute za pripremu shakeova, recepte koji će vam pomoći lakše izbalansirati obroke, preporuke za vježbanje, dnevnik koji ćete voditi tijekom tih 14 dana kako bi lakše pratili program.

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Za dijetu
  3. One Diet (Nopalin + crni shaker) (1 paket)

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.