CaliVita > Katalog proizvoda > Za bolju probavu > Papaya Plus (90 tab za žvakanje)

Papaya Plus (90 tab za žvakanje) / Za bolju probavu

Papaya Plus (90 tab za žvakanje)

Za bolju probavu

Papaya Plus (90 tab za žvakanje)

Cijena: 152,98 kn
Cijena s popustom: 109,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Papaya Plus probavni enzimi biljnog porijekla za olakšanje i poboljšavanje probave. Ove ukusne tablete za žvakanje sadrže kombinaciju prirodnih probanih enzima papaje te amilaza, lipaza i laktaza iz gljivica.

Probavni enzimi svojim djelovanjem pripremaju meso za probavu koja se obavlja u želucu i pomaže kod smirivanja želučanih tegoba.

Papaja, uz to što pospješuje probavu, može ublažiti bolove u zglobovima, pomaže i osobama koje pate od upalnih bolesti i uzimaju kortikosteroide (hormonski preparati). Tablete su za žvakanje i vrlo ukusne. Papaja enzimi potiču pravilno funkcioniranje probavnog trakta. Može se zapaziti da usporedo s odmicanjem starosne dobi opada stupanj efikasnosti probave. Uzroci mogu biti različiti, npr. smanjena sposobnost žvakanja ili zamor žlijezda za proizvodnju enzima. Otežana probava praćena je čestom nadutošću i stvaranjem plinova u crijevima. To može biti praćeno povremenim proljevima ili zatvorom. Kao posljedica apsorpcijske insuficijencije uslijed otežane probave najčešće se javlja mršavljenje, slabost, loš osjećaj i slabljenje imunološkog sustava. Smetnje u probavi, naravno, ne moraju se pojavljivati samo u starijoj dobi, već je česta pojava i u bilo kojem drugom uzrastu kao posljedica prekomjernog uzimanja hrane i izostanka fizičkih akrivnosti. Probavni enzimi su vrlo značajni u prevenciji i olakšavanju nepravilnosti probave.

Doziranje:

  • 1-2 žvakaće tablete dnevno, uz ili nakon obroka, ili prema preporuci liječnika.

Pakiranje: 90 žvakaćih tableta

Sastojci:

  • Prah ploda papaje (Carica papaya) 200 mg
  • amilaze iz gljivica 30 mg
  • lipaze iz gljivica 25 mg
  • laktaze iz gljivica 5 mg
  • klorofilin (natrij-bakar-klorofilin iz lucerne, Medicago sativa) 1 mg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Za bolju probavu
  3. Papaya Plus (90 tab za žvakanje)

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.