CaliVita > Katalog proizvoda > Za bolju probavu > Digest Ease

Digest Ease / Za bolju probavu

Digest Ease

Za bolju probavu

Digest Ease

Cijena: 196,49 kn
Cijena s popustom: 140,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Enzimski kompleks biljnog porijekla . Djeluje u širokom spektru, kako u kiseloj tako i u alkalnoj kemijskoj sredini, a njegova aktivnost obuhvaća cjelokupan probavni trakt. Pod njegovim utjecajem se lakše probavljuje hrana životinjskog i biljnog porijekla.

Može se zapaziti da usporedo s odmicanjem starosne dobi opada stupanj efikasnosti probave. Uzroci mogu biti različiti, npr. smanjena sposobnost žvakanja ili zamor žlijezda za proizvodnju enzima. Otežana probava praćena je čestom nadutošću i stvaranjem plinova u crijevima. To može biti praćeno povremenim proljevima ili zatvorom. Kao posljedica apsorpcijske insuficijencije uslijed otežane probave najčešće se javlja mršavljenje, slabost, loš osjećaj i slabljenje imunološkog sustava. Smetnje u probavi, naravno, ne moraju se pojavljivati samo u starijoj dobi, već je česta pojava i u bilo kojem drugom uzrastu kao posljedica prekomjernog uzimanja hrane i izostanka fizičkih akrivnosti. probavni enzimi su vrlo značajni u prevenciji i olakšavanju nepravilnosti probave .

Za lakšu probavu.

Doziranje:

1 tableta uz obrok, po potrebi, ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 100 tableta

Sastojci:

  • probavni enzimi gljivica Aspergillus oryzae 100mg
  • proteolitička aktivnost ne manja od 600I.J.
  • aktivnost a-amilaze ne manja od 2400I.J.
  • aktivnost amilomaltaze ne manja od 50I.J.
  • aktivnost lipaza ne manja od 100I.J.
  • aktivnost celulaza ne manja od 25I.J.
  • aktivnost laktaza ne manja od 400I.J

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Za bolju probavu
  3. Digest Ease

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.