CaliVita > Katalog proizvoda > Vitamini > Vitamin C-Plus

Vitamin C-Plus / Vitamini

Vitamin C-Plus

Vitamini

Vitamin C-Plus

Cijena: 80,01 kn
Cijena s popustom: 58,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Ovaj proizvod sastavljen iz prirodnih elemenata, pored vitamina C, sadrži i bioflavonoide koji pojačavaju njegovo djelovanje i čuvaju ga od raspadanja. Oni učvršćuju stijenke kapilara, pomažu pri krvarenju desni, smanjuju problem iznenadnih vrućina tijekom menopauze i ublažuju simptome alergije.

Vitamin C s dodatkom bioflavonoida jača imunitet, pojačava otpornost organizma prema infektivnim bolestima i prehladama. Aktivira brojne enzime i ima važnu ulogu u staničnom disanju. Ubrzava proces zarastanja rana i regeneraciju vezivnog tkiva te sudjeluje u izgradnji koštanog, kolagenog i hrskavičnog tkiva, kao i sintezi hormona nadbubrežne žlijezde. Djeluje antistresno, potpomaže resorpciju željeza i zajedno s folnom kiselinom i vitaminom B12 pomaže sazrijevanje crvenih krvnih zrnaca. Povećava i obnavlja fizičku kondiciju. Uslijed fizičkog opterećenja i bolesti raste potreba organizma za vitaminom C, tako da je neophodna njegova intenzivnija suplementacija.

Vitamin sa plusom.

Doziranje:

1 tableta dnevno kao dodatak prehrani, ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 100 tableta

Sastojci:

  • vitamin C 75mg
  • šipak 100mg
  • bioflavonoidi 100mg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Vitamini
  3. Vitamin C-Plus

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.