CaliVita > Katalog proizvoda > Vitamini > Vitamin C 300 Plus 120 tableta

Vitamin C 300 Plus 120 tableta / Vitamini

Vitamin C 300 Plus 120 tableta

Vitamini

Vitamin C 300 Plus 120 tableta

Cijena: 138,95 kn
Cijena s popustom: 99,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

CaliVita je obogatila paletu C Vitamina za još jedan proizvod.

C 300 Plus je proizvod koji u svakoj tableti sadrži visoku dozu bioflavonoida i šipka te 300 mg C vitamina sa kontinuiranim otpuštanjem.

Proizvod je rađen helatnom tehnologijom, na biljnoj bazi i velikog pakiranja. Preporučuje se svakodnevna preventivna upotreba, a u lječidbene svrhe sa povećanim unosom. Predoziranje sa C vitaminom nije moguće, jer se višak izlučuje urinom, tako da je moguće uzimanje više puta dnevo.

Najjači antioksidans!

Doziranje:

1 tableta dnevno, ili prema preporuci liječnika.

Pakiranje:

120 tableta

Aktivini sastojci:

  • Vitamin C 300 mg
  • Bioflavonoidi 30 mg
  • Šipak u prahu 100 mg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Vitamini
  3. Vitamin C 300 Plus 120 tableta

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.