CaliVita > Katalog proizvoda > Vitamini > Beta Karoten 9000 I.J.

Beta Karoten 9000 I.J. / Vitamini

Beta Karoten 9000 I.J.

Vitamini

Beta Karoten 9000 I.J.

Cijena: 105,27 kn
Cijena s popustom: 75,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Beta karoten, prirodni izvori su : mrkva, špinat i kelj, a od voća dinja i marelica. U hrani je vrlo osjetljiv i lako ga uništava djelovanje svjetlosti, kisika i topline. Ovaj proizvod sadrži koncentrirani oblik beta karotena koji je zaštićen od štetnih vanjskih utjecaja.

Beta karoten je provitamin vitamina A, tj. on se u jetri pretvara u vitamin A u skludu s potrebama organizma . Zaslužuje posebnu pažnju zbog svoje uloge u prevenciji tumorskih bolesti. Jača imunitet, doprinosi zaštiti od arteroskleroze što smanjuje rizik od pojave kardiovaskularnih bolesti . Održava kožu zdravom, štiti od štetnog sunčevog zračenja, štiti oči i održava dobar vid.

Čisti vitamin.

Doziranje:

1 - 3 kapsule dnevno ili prema savjetu stručnjaka.

Pakiranje: 100 gel kapsula

Sastojci:

  • beta karoten 5,4 mg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Vitamini
  3. Beta Karoten 9000 I.J.

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.