CaliVita > Katalog proizvoda > Ostali dodaci > Vein Protex 1+1= -10%

Vein Protex 1+1= -10% / Ostali dodaci

Vein Protex 1+1= -10%

Ostali dodaci

Vein Protex 1+1= -10%

Cijena: 420,00 kn
Cijena s popustom: 378,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

VeinProtex je proizvod izuzetnog sastava i širokog spektra djelovanja, najbolji prijatelj krvožilnog sustava i odličan kod problema alergija.

Najbolja prirodna tvar protiv alergija

OPC donose znatno olakšanje simptoma različitih vrsta alergija zahvaljujući tome što snažno zaustavljaju oslobađanje i djelovanje histamina. Smanjeno oslobađanje histamina rezultira i smanjenjem alergijskih znakova – svrbež oka, nosa, rinitis, kihanje, crvenilo očiju i ušiju, i ostalih znakova upale. Primjena ovih tvari opravdana je i jednako uspješna prije pojave alergije, ali i tijekom same alergijske reakcije kada nije bilo vremena za pripremu. Primjena OPC se ne kosi s imuno-terapijom jer ne sprječavaju tvorbu antitijela na specifične alergene.

Za odličnu cirkulaciju

Klinički je dokazano da su OPC zaštitnici srca i krvnih žila. Dobar krvni optok temelj je prehrane naših stanica hranjivim tvarima, te uklanjanja otrova. Polifenoli sjemenki grožđa potiču krvotok, a uz to su najbolji zaštitnici srca, mozga, očiju, krvnih žila, jetara od oksidativnih oštećenja.

Krvni tlak i zaštita od moždanog udara

Brojne provedene studije pokazale su da OPC mogu doprinijeti sniženju i stabilizaciji krvnog tlaka. Dakle, osim što potiču krvotok i prehranu stanica, ove tvari opuštaju i šire krvne žile te smanjuju oksidativne promjene na njima što u konačnici dovodi do stabilizacije krvnog tlaka.

Francuski istraživači su utvrdili da tvari iz sjemenki grožđa povećavaju kapilarni otpor za 25 % štiteći mozak od iznenadnog povećanja krvnog tlaka. Prof. Peter Rohdewald, vodeći farmaceutski istraživač na Sveučilištu u Münsteru, utvrdio je da OPC smanjuju adrenalinsku stresnu reakciju koja je otponac za povećanje tlaka.

Za bolji vid i zaštitu očiju

Također se mogu koristiti za jačanje očne pozadine (fundus oka) gdje se nalazi sitno krvožilje kojima se doprema kisik i hrana oku. Bolja prehrana oka rezultira smanjenjem degenerativnih promjena na oku, posebno kod dijabetesa, te poboljšanjem (izoštravanjem) vida. Posebno se preporučuje osobama s dijabetesom i glaukomom.

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Ostali dodaci
  3. Vein Protex 1+1= -10%

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.