CaliVita > Katalog proizvoda > Ostali dodaci > OxyMax

OxyMax / Ostali dodaci

OxyMax

Ostali dodaci

OxyMax

Cijena: 407,01 kn
Cijena s popustom: 290,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Biološka formula stabiliziranog kisika za dodatnu opskrbu organizma kisikom.

Kao posljedica industrijalizacije i zagađenja životne sredine, postepeno se smanjuje količina kisika u zraku što znači da ljudski organizam nema zadovoljavajući izvor kisika. Stabilizirani kisik nadopunjuje organizam energijom, popravlja fiziološke procese, izmjenu tvari i krvotok, ublažava simptome dišnih poremećaja. Poboljšava apsorpciju vitamina, minerala, aminokiselina i ljekovitih biljaka u organizmu. Poboljšava kapacitet fizičkih aktivnosti i značajno povećava učinak sportaša, a može biti i dobra zaštita od bakterijskih, gljivičnih, protozoalnih i virusnih infekcija.

Izvor života.

Doziranje:

Pomiješati 20 kapi OxyMax u čaši vode, 3 x dnevno ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 60 ml

Sastojci

  • stabilizirani kisik 12g

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Ostali dodaci
  3. OxyMax

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.