CaliVita > Katalog proizvoda > Ostali dodaci > Liver Aid

Liver Aid / Ostali dodaci

Liver Aid

Ostali dodaci

Liver Aid

Cijena: 391,57 kn
Cijena s popustom: 279,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Suvremen proizvod koji sadrži aminokiseline i oligoelemente za regeneraciju i zaštitu jetre. Posebno se preporučuje osobama koje redovno uzimaju lijekove ili alkohol.

Jetra je centar metabolizma ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Sinteza i razgradnja aminokiselina se također odvija u jetri. Ovaj organ je odgovoran za proizvodnju krvi, sudjeluje u reguliranju razine šećera u krvi, neutralizira toksične tvari koje se nakupljaju tijekom metaboličkih procesa. Funkcionalne smetnje koje nastaju uslijed bolesti jetre neposredno utječu na spomenute procese. Međutim, klinički simptomi se javljaju samo u slučaju ozbiljnijeg oštećenja jetre, ali njeno mašćenje koje rezultira cirozom, započinje već znatno ranije. Čimbenici koji uzrokuju oštećenje jetre mogu biti trovanje kemijskim sredstvima, stalno uzimanje lijekova, neumjerena potrošnja alkohola i virusne infekcije. Arginin i druge aminokiseline štite i pomažu jetri u obavljanju njenog zadatka - detoksikaciji i neutralizaciji štetnih i toksičnih nusproizvoda metaboličkih procesa u našem organizmu. Arginin se smatra i djelatnim principom koji pojačava potenciju.

Podrška jetri.

Doziranje:

3-6 kapsula dnevno, ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 100 tableta

Sastojci

 • L-arginin 100mg
 • L-cistein 100mg
 • L-ornitin 100mg
 • metionin 100mg
 • alfa - ketoglutarska kiselina 100mg
 • L-karnitin 50mg
 • kolin 25mg
 • alfa-lipoična kiselina 12.5mg
 • ekstrakt sikavice (Silybum marianum) 15mg
 • krom 25mcg
 • selen 10mcg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

 1. Katalog proizvoda
 2. Ostali dodaci
 3. Liver Aid

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.