CaliVita > Katalog proizvoda > Ostali dodaci > Arginin Plus 100 tab

Arginin Plus 100 tab / Ostali dodaci

Arginin Plus 100 tab

Ostali dodaci

Arginin Plus 100 tab

Cijena: 242,80 kn
Cijena s popustom: 173,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Arginin Plus se preporučuje:

 • sportašima i body-builderima jer može potaknuti dotok kisika i hranjivih tvari, rast i regeneraciju mišićne mase
 • osobama koje se bave teškim tjelesnim radom
 • osobama s povišenim tlakom
 • osobama koje imaju šećernu bolest
 • kao potpora procesima detoksikacije
 • može pomoći spolnu funkciju

Arginin je uvjetno esencijalna aminokiselina koja sudjeluje u razvoju i obnovi mišića, stoga je često koriste sportaši kao i svi koji žele održavati tijelo mladim i vitalnim. Tomu doprinosi i činjenica da arginin potiče lučenje hormona rasta te inzulina. L-Arginin naše tijelo koristi da bi proizvelo dušikov oksid, koji djeluje na opuštanje i širenje krvnih žila, doprinosi održavanju zdrave cirkulacije. Arginin je posebno važan u razdobljima bolesti i kroničnih stanja kao što su hipertenzija i dijabetes tipa II, gdje dolazi do povećane razgradnje L-arginina.

Upotreba:

1 - 3 tablete dnevno ili prema savjetu stručne osobe

Pakiranje: 100 tableta

Aktivni sastojci:

 • L-arginin 500 mg
 • alfa-ketoglutarna kiselina 50 mg
 • mangan (bisglicinat) 0,6 mg
   

 

 

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

 1. Katalog proizvoda
 2. Ostali dodaci
 3. Arginin Plus 100 tab

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.