Multi Vitamini > Katalog proizvoda > Ostali dodaci > Beauty formula + Deo Roll on + Anti Age krema = -10%

Beauty formula + Deo Roll on + Anti Age krema = -10% / Ostali dodaci

Beauty formula + Deo Roll on + Anti Age krema = -10%

Ostali dodaci

Beauty formula + Deo Roll on + Anti Age krema = -10%

Cijena: 375,00 kn
Cijena s popustom: 337,50 kn

Proizvođač: CaliVita International

Akcija na Beauty Formulu i nove kozmetičke prizvode iz linije OrganiCare traje od 20. ožujaka do 31. svibnja 2018. godine.

BEAUTY FORMULA

Za kosu, kožu i nokte
Ova cjelovita formula preporuča se svima, a posebno osobama s problemima opadanja kose, aknama, slabim i lomljivim noktima.
Naša kosa, koža i nokti govore o općem zdravstvenom stanju organizma, stoga je najučinkovitija njega ona iznutra. Nadopune prehrani su najdjelotvorniji način da se stanicama kože, noktima i korijenu kose osiguraju hranjive tvari nužne za pokretanje procesa rasta i obnove, budući da su za početnu diobu stanica u procesima rasta nužne znatne količine energije. Beauty Formula sadrži kolagen, aminokiseline, biljke poljsku preslicu i koprivu, te ciljane vitamine A, C i B skupina kao i minerale bakar, cink, sumpor, silicij i željezo koji doprinose kvaliteti kože, kose i noktiju. Također sadrži i jod koji je najbolja prirodna potpora radu štitne žlijezde čiji je nedostatan rad odmah vidljiv na kosi – postaje lomljiva, ispucana te pojačano ispada. Kopriva i preslica su najbolji prirodni izvor čudesnog minerala silicija koji znatno pojačava upijanje vitamina i minerala te pojačava njihovo djelovanje. Zahvaljujući siliciju naši će nas nokti i kosa iznenaditi svojom čvrstoćom.

DEO ROLL ON

Nježno, ali učinkovito protiv znojenja
Dezodorans s 24-satnom zaštitom i prirodnim antibakterijskim djelovanjem. 0% aluminija, 0% alkohola, 0% parabena.
OrganiCare Deo Roll-On regulira i uravnotežuje proces znojenja, uzimajući u obzir prirodnu funkciju kože. Njegovi aktivni sastojci imaju prirodni dezodorirajući, antibakterijski učinak i apsorbiraju znoj što daje osjećaj prirodne svježine tijekom 24 sata. Ne sadrži aluminijeve soli, parabene ni alkohol. Kao i kod naših drugih organskih proizvoda, sastojci su 99 % prirodnog porijekla, čak 95% biljnih sastojaka, poput aloe vere, lavande, maslinovog ulja, ružmarina i ekstrakta limuna potječe iz organskog uzgoja. Osim prirodnih antibakterijskih svojstava biljaka, one čiste, dezinficiraju, omekšavaju, smiruju i štite kožu na području pazuha.

ANTI AGE KREMA

Organskim sastojcima protiv bora
Krema protiv starenja kože s prirodnom hijaluronskom kiselinom. Hrani i vlaži umornu kožu, te smanjuje vidljivost bora i znakove umora. OrganiCare anti-ageing krema protiv bora nježno, ali brzo i vidljivo zateže kožu i ispunjava bore, smanjuje njihovu vidljivost, intenzivno vlaži i hrani kožu lica, vrata i dekoltea. Odlikuju je osvježavajući miris, lagana i nježna tekstura te brzo upijanje. Njena tajna je u posebnom sadržaju prirodnih aktivnih sastojka proizvoda, koji čine prirodna hijaluronska kiselina, organski ekstrakti aloe vere, maslinovog ulja i slatkog bademovog ulja, karite (shea) maslac i ulje jojobe. Sadrži 99% prirodnih sastojaka, a 95% njenih biljnih sastojaka potječe iz organskog uzgoja.
 

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Ostali dodaci
  3. Beauty formula + Deo Roll on + Anti Age krema = -10%

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.