CaliVita > Katalog proizvoda > Minerali > Pro Selenium, kelirani selen

Pro Selenium, kelirani selen / Minerali

Pro Selenium, kelirani selen

Minerali

Pro Selenium, kelirani selen

Cijena: 68,77 kn
Cijena s popustom: 49,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Proizvod sadrži selen, esencijalni oligoelement s antioksidativnim djelovanjem koji pomaže prevenciju tumorskih i srčanih bolest. Njegov kelatni oblik osigurava optimalnu apsorpciju.

Selen igra važnu ulogu u očuvanju zdravlja i usporava starenje tkiva. Štiti tijelo od djelovanje onečišćenog okoliša i teških metala poput kadmija i žive, neutralizirajući djelovanje nekolicine kancerogenih tvari. Štiti jetru, važan je za funkcioniranje gušterače i za elestičnost tjelesnih tkiva. Preporučuje se ženama u periodu menopauze jer ublažava toplinske valove, ali i muškarcima jer pomaže pri osiguravanju normalnog broja spermatozoida. Selen i vitamin E, međusobno jačajući djelovanje potpomažu zdravo funkcioniranje srca i stvaranje antitijela.

Mineral - antioksidant.

Doziranje:

2-4 tablete dnevno, ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 60 tableta

Sastojci

  • selel 50mcg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Minerali
  3. Pro Selenium, kelirani selen

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.