CaliVita > Katalog proizvoda > Minerali > Power Mins

Power Mins / Minerali

Power Mins

Minerali

Power Mins

Cijena: 140,35 kn
Cijena s popustom: 100,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Tablete koje sadrže oligoelemente i mineralne tvari u optimalnom odnosu . Djelatni principi na sinergistički način uzajamno jačaju svoje djelovanje. njihova k elatna veza osigurava potpunu apsorpciju i iskorištavanje.

Mineralne tvari i oligoelementi su od životne važnosti, ali organizam ih nije u stanju proizvesti. Nedostatak minerala i oligoelemenata dovodi do nepravilnosti u funkcioniranju organizma ili čak do bolesti. iako se dnevne potrebe našeg organizma za oligoelementima ili elementima u tragovima (cink, mangan, željezo, bakar, selen, krom, molibden) mjere u mikrogramima, oni su neophodni za normalno i zdravo funkcioniranje organizma. Potrebe za minralima (kalcijem, magnezijem, kalijem) su znatno veće. Mnoge složene kemijske reakcije ne mogu se odigrati bez istovremenog sudjelovanja minerala i oligoelemenata. Kalcij je odgovoran za zdravlje kostiju i zuba, pospješuje apsorpciju željeza, neophodan je za funkcioniranje živčanog sustava. Magnezij ije neophodan za djelotvornu funkciju mišića i igra važnu ulogu u procesu pretvaranja šećera u krvi u energiju. Kalcij i magnezij zajedno pomažu rad srca i krvotoka i njihov unos neophodan je za prevenciju osteoporoze. Željezo i kobalt su neophodni za izgradnju crvenih krvnih zrnaca (hemoglobina), kao i nekih staničnih enzima, sprječavajući time zamor i anemiju. Bez bakra se ne može ugraditi željezo u hemoglobin, a bez kroma nema adekvatnog metabolizma ugljikohidrata. Jod je potreban za adekvatnu funkciju štitne žlijezde, a mangan za funkcioniranje probavnih enzima. Molibden potpomaže metabolizam ugljikohidrata i masti, a pored toga je sastavni dio enzima odgovornog za iskorištavanje željeza. Kalij regulira metebolizam vode, ritam i funkciju srčanog rada, i potpomaže eleminaciju razgradnih produkata izmjene tvari. Selen ije vrlo važan antioksidant koji usporava procese starenja tkiva i igra značajnu ulogu u sprječavanju nastanka tumora. Cink kontrolira i usmjerava metaboličke procese u organizmu, rad enzimskih sistema, održava zdravlje stanica i neophodan je za sintezu bjelančevina.

Snaga minerala.

Doziranje:

2-4 tablete dnevno, ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 100 tableta

Sastojci

 • kalcij 250mg
 • magnezij 150mg
 • kalij 24mg
 • cink 7.5mg
 • mangan 4mg
 • željezo 4mg
 • bakar 0.5mg
 • jod 50mcg
 • selen 20mcg
 • krom 50mcg
 • molibden 125mcg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

 1. Katalog proizvoda
 2. Minerali
 3. Power Mins

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.