CaliVita > Katalog proizvoda > Minerali > Iron Plus - Željezo 100 tab

Iron Plus - Željezo 100 tab / Minerali

Iron Plus - Željezo 100 tab

Minerali

Iron Plus - Željezo 100 tab

Cijena: 94,04 kn
Cijena s popustom: 67,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Isprobajte CaliVita željezo, učinkovito popravlja krvnu sliku!

Tablete željeza odlično se apsorbiraju u organizmu zahvaljujući kelatnoj (organskoj) vezi, vitaminu C i bioflavonoidima. Preporučujemo ga kod anemije, slabokrvnosti i umora. U ovoj aminokiselinskoj kelatnoj formi, asimilacija željeza je 3 do 10 puta veća nego u nekelatnoj anorganskoj fomi.

Željezo je mineral koji je neophodan za život. On je potreban za nastajanje crvenih krvnih zrnaca (hemogoblin) i za formiranje nekih enzima. Željezo unosimo hranom, ali se od tako unesene količine samo 2-20 % apsorbira i stvarno stiže u cirkulaciju. Stoga smo uglavnom upućeni na uzimanje suplementarnih proizvoda, prvenstveno od željeza zavisi koja količina kisika će stići do mozga, srca, jetre, mišića i ostalih tkiva. Željezo pomaže rast, povećava obrambenu sposobnost od bolesti i spriječava zamor. Željezo može spriječiti i liječiti anemiju prouzrokovanu nedostatkom željeza i može koži povratiti njen prirodno dobar tonus.

Željezno zdravlje.

Doziranje:

1 tablet dnevno, ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 100 tableta

Sastojci:

  • željezo 14 mg
  • vitamin C 30 mg
  • citrusni bioflavonoidi 10 mg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Minerali
  3. Iron Plus - Željezo 100 tab

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.