CaliVita > Katalog proizvoda > Ljekovito bilje > Virago za virusne bakterijske gljivične infekcije

Virago za virusne bakterijske gljivične infekcije / Ljekovito bilje

Virago za virusne bakterijske gljivične infekcije

Ljekovito bilje

Virago za virusne bakterijske gljivične infekcije

Cijena: 266,67 kn
Cijena s popustom: 190,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

RAZNE VIRUSNE (HPV virus... ), BAKTERIJSKE ILI GLJIVlČNE INFEKCIJE (kandida - Candida albicans) VAM ZAGORČAVAJU ŽIVOT? USNE VAM POVREMENO POSTAJU RUŽNE USLJED HERPESA?

Što možemo sami učiniti?

U borbi protiv virusa trebamo imati isključivo dva oslonca:

 • vlastiti imunitet
 • tvari antivirusnog djelovanja koje nam daruje priroda.

Upravo se na tome temelji i najnoviji proizvod Virago. Ljekovite biljke u sastavu Viraga imaju dvojno djelovanje: s jedne strane doprinose uspješnom djelovanju imunološkog sustava (stanice imuniteta), a s druge strane sadrže specifične tvari antivirusnog djelovanja. On je svojim sastavom namijenjen prvenstveno obrani protiv danas raširenih virusnih infekcija (herpes, influenza, HPV, enterovirusi…) Virago se preporučuje osobama kojima je potrebna kompleksnija zaštita (češća izloženost različitim lošim utjecajima) te osobama s kompromitiranim imunološkim sustavom kojem je potrebna dodatna pomoć za njegovo jačanje.

Koji aktivni elementi posjeduju anti-viralne i imuno-jačajuće sposobnosti?

LIST MASLINE

Posjeduje svojstvo uništavanja štetnih klica (antimikrobno) djelovanje. Pokazalo se učinkovitim naspram virusnih, baktkteriskih i gljivičnih infekcija, kao i kod raznih alergija i sindroma kroničnog umora.

PURPURNI ZVONČIĆ

Jedan od najpoznatijih stimulanata imunološkog sustava u biljnom svijetu, koje također ima i antiviralno djelovanje. Sprječava razmnožavanje virusa herpesa i influence. Jača odbrambenu moć organizma naspram nespecificnih oboljenja i sprečava širenje parazita.

PAUID' ARCO

Svojstva: stimulira imunitet, štiti od bakterija, gljivica, parazita, virusa, ima antioksidativno i antimutageno djelovanje, smanjuje bolove i zapaljenja, pomaže u slučaju reume i leukemije (unistava zločudne čelije), prirodni laksativ. Uspješno se primjenjuje i u slučajevima kandidiazisa, gljivica kandida (Candida albicans) i tumora.

LIZIN

Lizin se kompetitivno ugrađuje na mjesto arginina, sprječavajući time razmnožavanje virusa herpesa, odnosno ispoljeva specifično antiviralno djelovanje.

MAČJA KANÐA

Jedan od najučinkovitijih stimulatora imunološkog sustava. Također posjeduje anti-viralna i svojstva za sprječavanja malignih oboljenja.

CINK

Neophodan za pravilno funkcioniranje imunološkog sustava.

Pobjeda uz pomoć prirode...

Doziranje:

3x1 tabletu dnevno ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 90 tableta

Aktivni sastojci:

 • Ekstrakt lista masline 80mg
 • Lizin 80mg
 • Ekstrakt korjena ehinacee 25mg
 • Mačja kandža 60mg
 • Kora biljke PauId' Arco 30mg
 • Cink 10mg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

 1. Katalog proizvoda
 2. Ljekovito bilje
 3. Virago za virusne bakterijske gljivične infekcije

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.