CaliVita > Katalog proizvoda > Ljekovito bilje > Spirulina Max

Spirulina Max / Ljekovito bilje

Spirulina Max

Ljekovito bilje

Spirulina Max

Cijena: 110,88 kn
Cijena s popustom: 79,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Proizvod sadrži modrozelenu algu koja je prirodni izvor vitamina (C, E i B), mineralnih tvari (jod, brom, mangan, kalij, željezo). Sadrži sve esencijalne aminokiseline. Predstavlja koristan dodatak prehrani za svakoga, a posebno je preporučujemo kao dodatak vegetarijanskoj prehrani.

Alge su biljke jednostavne građe, koje žive prvenstveno u vodi. Među algama posebno se ističu modrozelena i smaragdnozelena alga, koje predstavljaju hranjive tvari savršenog sastava i punovrijedne bjelančevine. Modrozelena alga sadrži brojne vitamine, mineralne tvari i sve esencijalne aminokiseline te stoga predstavlja djelotvorno imunostimulativno sredstvo koje pomaže organizmu u svladavanju infekcija. Sadrži željezo u kompleksnom obliku i tako predstavlja jedan od najpogodnijih prirodnih izvora za njegovu suplementaciju. Lako je probavljiva i stimulira rad crijeva.

Jednostavno, ali veličanstveno.

Doziranje:

2-4 tablete dnevno, ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 60 tableta

Sastojci

  • spirulina 500mg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Ljekovito bilje
  3. Spirulina Max

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.