CaliVita > Katalog proizvoda > Ljekovito bilje > Pro-STP - prostata

Pro-STP - prostata / Ljekovito bilje

Pro-STP - prostata

Ljekovito bilje

Pro-STP - prostata

Cijena: 385,96 kn
Cijena s popustom: 275,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

 • ublažava ili otklanja učestalo i bolno mokrenje
 • umiruje grčevite bolove
 • ima diuretsko djelovanje i olakšava protok mokraće kroz mokraćni kanal
 • ima snažno antiupalno djelovanje
 • efikasno štiti od infekcija (uroantiseptik)
 • pomaže pri ponovnom uspostavljanju hormonalne ravnoteže

Prostata (predstojna žlijezda) je dio muškog spolnog sustava. Veličine kestena, smještena je ispod mokraćnog mjehura. Sve češći poremećaji prostate su - prostatitis (infekcija) - benigna hiperplazija (postupno povećanje prostate) - rak prostate. Preparat sadržava specijalne prirodne biljne ekstrakte i minerale, koji mogu djelotvorno pomoći u tretmanu upale prostate, kod simptoma benigne hipertrofije (povećanja) prostate , te u periodu postoperativnog oporavka.

Ekstrakt ploda palme Serenoa repens. može pospješiti prolaz urina i smanjiti probleme inkontinencije, te pomoći u tretmanu benignog povećanja prostate. Afrička šljiva (Pygeum Africanum) sadržava protuupalne fitosteroide, olakšava hormonalni oporavak, usporava proces povećanja prostate, a ima i blagi diuretički efekt. Laneno sjeme sadržava 27 različitih supstanci koje imaju antikancerogeni učinak, a najpoznatiji su lignani. Dokazano je da ljudi koji koriste lignane u prehrani manje oboljevaju od raka dojke, debelog crijeva i prostate. Ekstrakt listova koprive (Urtica dioica) djeluje diuretično, povoljno na akutne probleme mokraćnih kanala, bubrežne kamence, upale bubrega i mjehura. Likopen, selen i cink su antioksidanti koji pomažu u zaštiti od raka prostate, te imaju važnu ulogu u reproduktivnom sistemu muškaraca.FIGHT AGAINST CANCER Bioperin povećava iskorištavanje raznih aktivnih biljnih sastojaka te elemenata u tragovima u organizmu.

Čuvar prostate.

Doziranje:

2 tablete dnevno.
Pakiranje: 60 kapsula po 1038,44mg

Sastojci jedne kapsule:

 • Sabal palma, bobice (Serenoa repens) 300mg
 • ekstrakt lišća velike koprive 150mg
 • prah sjemenki običnog lana 150mg
 • kompleks biljnih sterola (40% beta sitostereola) 100mg
 • ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum) 1mg 
 • cink 15mg
 • selen 80mcg
 • likopen kompleks 2.5mg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

 1. Katalog proizvoda
 2. Ljekovito bilje
 3. Pro-STP - prostata

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.