CaliVita > Katalog proizvoda > Ljekovito bilje > ParaProteX - prirodni antibiotik

ParaProteX - prirodni antibiotik / Ljekovito bilje

ParaProteX - prirodni antibiotik

Ljekovito bilje

ParaProteX - prirodni antibiotik

Cijena: 308,77 kn
Cijena s popustom: 220,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

ParaProteX sadrži cijeli arsenal ljekovitog bilja dezinfekcijskog, antiparazitskog, antibakterijskog i antifungalnog djelovanja. Sastavni elementi su bogati vitaminima i mineralnim tvarima, stoga raspolažu i snažnim imunoprotektivnim efektom.

Razmnožavanje i širenje parazita predstavlja sve veći problem i u razvijenim zemljama. Rješenje za ovaj problem modernog doba mogu pružiti oni prirodni dijelatni principi ljekovitog bilja, koji su prije više stotina, pa i tisuću godina već dokazani. Mast od lišća crvenog jasmina, udomaćenog u Indiji, tamošnje stanovništvo koristi u slučaju kožnih infekcija prouzrokovanih parazitima. Šimširka ima dezinfekcijsko svojstvo, uništava bakterije koje izazivaju upalu rana kao i mikroorganizme koji uzrokuju dizenteriju, koleru i infekciju mokraćnih puteva i maternice. Mirišljava mirja jača probavni sustav, štiti jetru od toksičnih tvari i pospješuje njenu funkciju. Eugenol u karanfiliću je jak antioksidant koji uništava crijevne parazite, mikrobe i gljivice. Ekrast tahiba cijenjen zbog svog fungicidinog djelovanja. Ekstrakt sjemena grejpfruta, efikasan protiv osamsto virusa i bakterija, oko sto vrsta gljivica i brojnih drugih parazita. Ima visoku dezinfekcijsku moć, a pored toga ne oštećuje okolinu.

Kupci ovog proizvoda tkođer su kupili i Tekući Klorofil - Liquid chlorophyll

Snagom prirode protiv uljeza.

Doziranje:

2 tablete dnevno, ili prema preporuci liječnika.

Pakiranje: 100 tableta

Sastojci:

 • rangunski puzavac (crveni jasmin) 150mg
 • Mirišljava pepeljuga 100mg
 • ekstrakt žutike 50mg
 • Mirta(Comniphora myrrha) 50mg
 • ulje karanfilića 50mg
 • taheebo prah 50mg
 • prah crnog oraha 37.5mg
 • ulje oraha 37.5mg
 • ekstrakt sjemenki grejpa 25mg
 • češnjak u prahu 12.5mg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

 1. Katalog proizvoda
 2. Ljekovito bilje
 3. ParaProteX - prirodni antibiotik

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.