CaliVita > Katalog proizvoda > Ljekovito bilje > Panax Ginseng

Panax Ginseng / Ljekovito bilje

Panax Ginseng

Ljekovito bilje

Panax Ginseng

Cijena: 147,37 kn
Cijena s popustom: 105,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Preparat sadrži mljeveni korijen ginsenga za povećanje vitalnosti.

Ginseng višegodišnja biljka koja svoje drevno porijeklo vodi iz Istočne Azije, Sibira i Sjeverne Koreje, koristi se već preko 5000 godina u ljudskoj prehrani. Korejski ginseng (Panax ginseng) na Dalekom Istoku se spominje i kao "korijen života"jer ga smatraju korisnim u usporavanju procesa starenja i očuvanja životne snage i vitalnosti. Ginseng pomaže u poboljšanju moždanih aktivnosti i pojačava izlučivanje adrenalina. Poboljšava djelotvornost rada pluća i povećava njihov kapacitet, te smanjuje osjećaj zamora. Jača i osvježava oslabljeni organizam.

Životna energija s istoka

Doziranje:

Odrasli 1-2 tablete dnevno na tašte, ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 100 tableta

Sastojci

  • koreanski panax ginseng 500mg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Ljekovito bilje
  3. Panax Ginseng

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.