CaliVita > Katalog proizvoda > Ljekovito bilje > Organic NONI paket 3+1 GRATIS

Organic NONI paket 3+1 GRATIS / Ljekovito bilje

Organic NONI paket 3+1 GRATIS

Ljekovito bilje

Organic NONI paket 3+1 GRATIS

Cijena: 1.380,00 kn
Cijena s popustom: 1.035,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Bio NONI je tekući dodatak prehrani koji sadrži sok nonija iz organskog uzgoja obogaćen prirodnom aromom maline, također iz bio uzgoja.

Dobijete jedan Bio Noni BESPLATNO!

Kupite Paket 3 + 1 bio Noni, jedan noni zadržite za sebe, a ostala tri preporučite i distribuirajte dalje. Noni je vrlo popularan u širem krugu ljudi – predložite i ponudite ga, te budite za to dodatno nagrađeni! Vaši kupci će biti zadovoljni, jer se radi o CaliVitinom proizvodu, standardno vrhunske kvalitete!

Ostvarite dodatni popust na osobnu kupovinu!

Ovisno o vašoj razini, ostvarit ćete dodatno i popust na osobnu kupovinu koji se izračunava po sljedećoj formuli: komercijalni bodovi paketa (741,60 KB) x razina ostvarenja člana temeljem bonusnih bodova (4-21%)
Dodatni rabat (popust) za osobnu kupovinu pri kupovini jednog promotivnog paketa ovisno o razini na kojoj se u datom mjesecu nalazite:

4% = 29,66 kn
7% = 51,91 kn
10% = 74,16 kn
12% = 88,99 kn
15% = 112,24 kn
18% = 133,49 kn
21% = 155,74 kn

Popust na osobnu kupovinu se aktivira 20. u mjesecu nakon kupovine, te služi za umanjenje vaše sljedeće narudžbe.

Radite timski i ostvarite dodatnu zaradu penjući se kroz MLM razine!

Korak 1. Kupite sami jedan paket 3+1, čime ostvarujete 1500 BB, tj. razinu 4%.
Korak 2. Pomozite svojim trima članovima da i oni kupe paket 3+1. Zajedno s vašom kupnjom, to je sveukupno 4 paketa čime ostvarujete 6000 BB, tj. razinu 7%.
Korak 3. Pomozite svojim trima članovima da ostvare Korak 2. Zajedno s vašom kupnjom to je ukupno 13 paketa, čime ostvarujete 19500 BB, tj. razinu od 12%.
Korak 4. Pomozite svojim trima članovima da ostvare Korak 3. Zajedno s vašom kupnjom, to čini kupovinu 40 paketa, čime ostvarujete 60000 BB, tj. razinu od 15%.

Za više informacija i poslovnu suradnju konataktirajte nas telefonski na        091 526 9950 ili putem kontakt forme.

Pakiranje CaliVita organski (bio) Noni sok:

  • 4 x 946 ml

Sastav u 30 ml soka - Organski (bio) Noni:

  • sok ploda nonija iz organskog uzgoja  100%

Upotreba:

1 -3 x 30 ml (čep sa pakiranja sadrži 30ml) dnevno, ujutro 30 min prije obroka. Za doziranje koristiti čep s orginalnog pakiranja, plastičnu žlicu ili staklenu čašicu.
Nakon konzumacije soka nonija ne preporučuje se piti kava niti pušiti cigarete još barem dva sata. Noni se nalazi na listi potpuno sigurnih biljaka (GRAS lista FDA) te ga mogu uzimati i djeca, a dnevna količina je upola manja nego za odrasle.

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Ljekovito bilje
  3. Organic NONI paket 3+1 GRATIS

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.