CaliVita > Katalog proizvoda > Ljekovito bilje > Omega 3 za žvakanje 100 tab

Omega 3 za žvakanje 100 tab / Ljekovito bilje

Omega 3 za žvakanje 100 tab

Ljekovito bilje

Omega 3 za žvakanje 100 tab

Cijena: 210,52 kn
Cijena s popustom: 150,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Omega 3 za žvakanje osigurava neophodno riblje ulje sa okusom limuna. Želatinska kapsula se može sažvakati, lako se guta i može se uzeti bilo kada, čak i bez vode. Razgrađuje se već u želucu, zbog toga se brže apsorbira i ne dovodi do osjećaja nelagode u trbuhu.

Proizvod Omega 3 sadrži masne kiseline dobivene iz kvalitetnog ribljeg ulja obogaćene vitaminom E. Omega-3 masne kiseline spadaju u esencijalne nutrijente jer se, iako neophodne za ljudsko zdravlje, ne sintetiziraju u organizmu, već ih se mora unositi putem hrane. Unos omega-3 masnih kiselina putem današnje prehrane iznosi samo 2-10% potrebne količine.

Nezasićene masne kiseline posebno su osjetljive na štetno djelovanje slobodnih radikala i u tom procesu mogu i same postati štetne (lipidna peroksidacija). Zbog toga se osobama koje u većim količinama uzimaju nezasićene masne kiseline preporučuje i dodatni unos antioksidansa (ZenThonic, Mega qProtect, Vital).

Doziranje:

  • 1 kapsula dnevno uz obrok, sažvakati ili popiti sa vodom.

Pakiranje: 100 želatinskih kapsula

Aktivni sastojci:

  • koncentrat ribljeg ulja 600 mg, od toga:
  • ukupne Omega 3    360 mg
  • EPA (eikosapentaenoična kiselina) 180 mg
  • DHA (dokosaheksaenoična kiselina) 120 mg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Ljekovito bilje
  3. Omega 3 za žvakanje 100 tab

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.