CaliVita > Katalog proizvoda > Ljekovito bilje > Evening Primrose Oil - ulje noćurka

Evening Primrose Oil - ulje noćurka / Ljekovito bilje

Evening Primrose Oil - ulje noćurka

Ljekovito bilje

Evening Primrose Oil - ulje noćurka

Cijena: 189,48 kn
Cijena s popustom: 135,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Kapsule sadrže ulje žutog noćurka. Nezasićene masne kiseline prirodnog su izvora i neophodne za zdravu funkciju cirkulacije . Proizvod se može koristiti i u kozmetičke svrhe nanošenjem na kožu. Izuzetne vrijednosti žutog noćurka čine ovaj proizvod idealnim za svaku obitelj.

Ulje žutog noćurka biljka koja raste u Južnoj Americi i Kanadi. U njenom ulju nalaze se dvije nezasićene masne kiseline : linolna kiselina i gama-linolenska kiselina, koje su poznate po svojim brojnim blagotvornim djelovanjima. One reguliraju tjelesnu težinu, smanjuju krvni tlak i vjerojatnost nastanka krvnih ugrušaka , čime mogu umanjiti rizik od nastanka srčanih bolesti i krvarenja u mozgu. Ulje žutog noćurka može biti blagotvorno i na drugim područjima : ono olakšava neugodne simptome koji prethode menstruaciji (predmenstrualni sindrom - PMS), u određenoj mjeri štiti jetru od štetnih utjecaja alkohola, poboljšava funkciju imuno sustava i usporava proces starenja. Naša prehrana je bogata zasićenim masnim kiselina i kolesterolom, a siromašna za organizam korisnim nezasićenim masnim kiselinama i stoga korištenje ulja žutog noćurka ima veliki značaj.

Tajna mladosti.

Doziranje:

3-6 želatinskih kapsula dnevno, ili prema preporuci ličenika.
Pakiranje: 100 želatinskih kapsula

Sastojci

  • cis-linolenska kiselina 365mg
  • gama-linolenska kiselina 45mg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Ljekovito bilje
  3. Evening Primrose Oil - ulje noćurka

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.