CaliVita > Katalog proizvoda > Ljekovito bilje > Bee Power matična mliječ

Bee Power matična mliječ / Ljekovito bilje

Bee Power matična mliječ

Ljekovito bilje

Bee Power matična mliječ

Cijena: 105,27 kn
Cijena s popustom: 75,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Proizvod koji sadrži matičnu mliječ , izvanredni prirodni izvor vitamina, mineralnih tvari, bjelančevina i aminokiselina. Preporučuje se svim uzrastima za jačanje imuniteta. više energije i vitalnosti.

Matičnu mliječ proizvode pčele iz svojih žlijezda slinovnica da bi hranile maticu. Ovaj izvanredni koncentrat hranjivih tvari omogućuje da pćela matica živi preko pet godina, dok životni vijek pčele radilice traje svega 2-4 mjeseca. .Matična mliječ također omogućuje da u periodu polaganja jaja matica u toku 24 sata položi čak 2000-3000 jaja. Matična mliječ sadrži vitamine B- kompleksa , vitamin B5 (pantotenska kiselina) i vitamin B6. Ona je jedini prirodni izvor acetil-kolina. choline acetate. Sadrži i vitamineA, C, D, E, minerale, enzimes i 18 vrsta aminokiselina . Osvježava i daje zaista nov život organizmu, održava zdravlje koštanog sustava i zglobova i izvanredna je hranjiva tvar koja osvježava i jača imuno sustav.

Kraljevska snaga

Doziranje:

1 kapsula dnevno ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 50 kapsula

Radi najbolje apsorpcije preporučuje se uzimanje matične mliječi na prazan želudac.

Sastav jedne kapsule:

  • koncentrat matične mliječi 50mg 

(odgovara 150mg svježe matične mliječi)

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Ljekovito bilje
  3. Bee Power matična mliječ

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.