CaliVita > Katalog proizvoda > Kozmetika > Vein Care - krema za vene

Vein Care - krema za vene / Kozmetika

Vein Care - krema za vene

Kozmetika

Vein Care - krema za vene

Cijena: 134,72 kn
Cijena s popustom: 96,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Krema za vene. VeinCare sadrži jedinstvene aktivne tvari hirudin i ekstrakt Siegesbeckie Orientalis, koje svojim djelovanjem smanjuju bolove i grčeve u nogama, osječaj težine i napetosti, te pojavu plavila u problematičnim zonama nogu. Zahvaljujući sastavu omekšava i njeguhe kožu, smanjuje pojavu alergiskih reakcija i crvenilo, a koža poprima svilenkastu mekoću i elastičnost.

Naprednom tehnologijom tzv. hibridizacije moguće je proizvesti hirudin, kao što se proizvode i drugi životno važni hormoni poput insulina.

Najznačajnija od svih supstanci izoliranih iz pijavice je Hirudin, koji pored snažnog antikoagulantnog djelovanja pospješuje i cirkulaciju krvi, a djeluje i lokalno relaksirajuće, kao i umirujuće. Vrlo je važno istaknuti da je antikoagulantno djelovanje Hirudina samostalno nasuprot ostalim supstancama za spriječavanje zgrušavanja krvi čija efikasnost ovisi od prisutnosti nekih unutrašnjih kofaktora. Najpoznatiji među njima je heparin, čija efikasnost djelovanja ovisi od prisutnosti Antithrombin-a III, stvorenog u organizmu. Skup navedenih djelovanja ekstrakta pijavice omogućava uspješno tretiranje složenih simptoma bolesti proširenih vena.

Lagani koraci...

 

 

Pakiranje: 75ml

 

 

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Kozmetika
  3. Vein Care - krema za vene

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.