CaliVita > Katalog proizvoda > CaliClean > CaliClean Staklo

CaliClean Staklo / CaliClean

CaliClean Staklo

CaliClean

CaliClean Staklo

Cijena: 78,60 kn
Cijena s popustom: 56,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Ekološko sredstvo za čišćenje stakla (946 ml)

Ekološko čišćenje doma - čist i uredan dom osigurava bolje i zdravije opće stanje duha i tijela. CaliVita vam nudi učinkovitu pomoć u ekološkom čišćenju! Osim hrane i dodataka prehrani, neka i vaša okolina bude prirodna, sigurna i čista!

Ekološka sredstva CaliClean

CaliClean proizvodi dio su programa suradnje s Američkom agencijom za zaštitu okoliša (US EPA), stoga naši proizvodi imaju pravo nositi oznaku dizajna za okoliš - DfE (Designed for the Enviroinment). Uporabom ovih proizvoda štitimo svoj okoliš kao i zdravlje svoje obitelji. Učinkovitost sredstava za čišćenje može se dodatno povećat redovitim čišćenjem. Iako se nataložena masnoća u kuhinji i kamenac u kupaonici lakše mogu ukoniti vrlo otrovnim sredstvima, isplati se čistiti češće, s nježnijim detrdžentima koji ne sadrže opasne sastojke. Redovito čišćenje i prirodni sastojci mogu Vaš dom učiniti zelenijim!

Zašto koristiti CaliClean proizvode?

 • napravljeni su od 100% biorazgradivih sastojaka
 • sadrže tenzide 100% biljnog porijekla
 • ne sadrže fosfate
 • ne sadrže dioksin
 • sirovine nisu odobivene iz pertokemikalija
 • ne sadrže životinjske sastojke
 • nisu testirani na životinjam
 • ambalaža je napravljena od materijala koji se može reciklirati
 • sadrži prirodne mirise koji udovoljavaju standardima IFRA-e (International Fragrance Association)

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

 1. Katalog proizvoda
 2. CaliClean
 3. CaliClean Staklo

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.