CaliVita > Katalog proizvoda > Antioksidansi > Smokerade

Smokerade / Antioksidansi

Smokerade

Antioksidansi

Smokerade

Cijena: 203,51 kn
Cijena s popustom: 145,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Jedinstvena kombinacija cayenne paprike i antiokisdansa za učinkovitu zaštitu organizma od utjecaja štetnih tvari iz okoline. Preporučuje se osobama s problemima dišnog sustava i sinusa, svim aktivnim i pasivnim pušačima te općenito stanovnicima urbanih sredina čiji je dišni sustav izložen štetnim tvarima iz zraka (ispušni plinovi automobila i industrije, smog, dim).

Ekstrakt ljute paprike pomaže rad respiratornih organa. Najnovija istraživanja pokazuju da ljuta paprika pomaže pri zaštiti želuca te pozitivno djeluje pri problemima čira. Elaginska kiselina detoksikacijski i zaštitno djeluje unutar stanica.

Vitamini C i E, koenzim Q10, cink, selen i ekstrakt zelenog čaja sinergistički djeluju protiv tvari koje oštećuju krvne žile, pluća, srce, želudac, mokraćni mjehur i hemoglobin. Smokerade nudi kompleksnu zaštitu protiv globalnog za zagađenja smanjujući štetne utjecaje slobodnih radikala na organizam. Pažljivo birani sastojci zajednički djeluju ublažavajući štetne posljedice aktivnog i pasivnog pušenja. Možemo pomoći organizmu u obrani od sve većeg zagađenja okoline (ispušni plinovi, ozonske rupe, smog, industrijsko zagađenje...) i toksičnog djelovanja raznih tvari na organizam korištenjem Smokerade koji će svojom izuzetnom kombinacijom antioksidanata biti na prvoj crti zaštite!

Zaštitinik od slobodnih radikala..

Doziranje:

1 tableta tri puta na dan, uz obroke, ili prema preporuci liječnika.

Pakiranje: 90 tableta

Aktivni sastojci:

  • elaginska kiselina 5mg
  • vitamin E 60mg
  • cink 5mg
  • selen 20mcg
  • koenzim Q10 2.5mg
  • ekstrakt zelenog čaja 5mg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Antioksidansi
  3. Smokerade

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.