CaliVita > Katalog proizvoda > Antioksidansi > Lutein PLUS

Lutein PLUS / Antioksidansi

Lutein PLUS

Antioksidansi

Lutein PLUS

Cijena: 300,35 kn
Cijena s popustom: 214,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Zaštita vida je potpuna s luteinom i zaeksantinom, ekstraktom borovnice, vitaminima A i C koji čine Lutein PLUS. Osim što smanjuju rizik od degeneracije oka i razvoja očne mrene, pomažu otkanjanju sitnih krvarenja, poboljšavaju vid, te štite oči od štetnih UV zraka. Karetonoidi i ostali biljni antioksidansi predstavljaju prirodnu zaštitu vida. O njihovoj važnosti za vid svjedoči i činjenica da su oči prava spremišta karetenoida, od kojih su lutein i zaeksantin najznačajnij

 

Naše oči su pojačano izložene štetnim utjecajima okoline (npr. UV zračenju) i slobodnih radikala nastalih u staničnom metabolizmu. Protiv tih opasnosti možemo se obraniti primjenom proizvoda s antioksidativnim djelovanjem. Karotenoidi prisutni u voću i povrću vrlo su učinkoviti antioksidansi. Lutein, koji spada u grupu karotenoida, spriječava peroksidaciju masti što je vrlo važno kako u krvi tako i u očima. On igra ključnu ulogu u antioksidantnoj zaštiti očiju. Dospjevši u organizam lutein se skuplja na dva područja u oku: u žutoj mrlji mrežnjače (retine) i u očnoj leći pomažući njihovoj zaštiti. Može se primijeniti i u prevenciji sive mrene. Naravno, izvanredno antioksidativno djelovanje luteina pokazuje se ne samo na očima, već i na drugim organima i metaboličkim procesima.

Svjetlost naših očiju.

Doziranje:

Djeca od 2-6 godina : 1 kapsula dnevno. Djeca od 6-12 godina: 1-2 kapsule dnevno. Odrasli : 1 kapsula tri puta dnevno.

Pakiranje: 60 kapsula

Aktivni sastojci jedne kapsule:

  • Lutein 6 mg
  • Zaeksantin 0,5 mg
  • Eksrakt borovnice 25,00 mg
  • Vitamin A 200 I.J.
  • Vitamin C 50 mg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Antioksidansi
  3. Lutein PLUS

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.