CaliVita > Katalog proizvoda > Antioksidansi > Koenzim Q10 kapsule za žvakanje (60 kaps)

Koenzim Q10 kapsule za žvakanje (60 kaps) / Antioksidansi

Koenzim Q10 kapsule za žvakanje (60 kaps)

Antioksidansi

Koenzim Q10 kapsule za žvakanje (60 kaps)

Cijena: 391,57 kn
Cijena s popustom: 279,00 kn

Proizvođač: CaliVita International

Naše tijelo proizvodi koenzim Q10 koji je neophodan za proces stvaranja energije u tijelu, ali je isto tako i važan antioksidans. Međutim, nakon 30. godine života, njegova proizvodnja u tijelu počinje opadati, iako nam je i dalje potreban, jer se na sve više područja otkriva važnost i utjecaj Q10, a u mnogim slučajevima ima i zaštitno djelovanje.

Budući da su učinci Q10 prilično široki, smatramo da bi trebao biti dostupan svima; stoga smo ove godine proširili asortiman proizvoda Q10 s Chewable CoQ10 s 60 mg Q10 u obliku tableta za žvakanje s okusom naranče. Prilikom razvoja proizvoda prvenstveno smo mislili na one kupce kojima gutanje kapsula ili tableta predstavlja problem jer osjećaju nelagodu, kao i one koji su zbog svog dinamičnog načina života uvijek u pokretu i zato traže proizvod koji mogu uzeti bilo kad, te kojima su potrebne veće doze koenzima Q10 od onih koje sadrže CoQ10 pastile.
S jedne strane, preporučujemo koenzima Q10 u životnim situacijama koje povećavaju potražnju organizma za koenzimom Q10 kao što su mentalni i fizički napori (stres, sportske aktivnosti) ili često korištenje lijekova (lijekovi za snižavanje kolesterola, psihijatrijski lijekovi, lijekovi za srčanu aritimiju ili za dijabetes). S druge strane, preparate koji sadrže veće doze preporučujemo za tretman određenih dugotrajnih kroničnih stanja, jer na taj način možemo značajno doprinijeti poboljšanju kvaliteta života.

Upotreba:

  • 1 kapsula dnevno ili prema savjetu stručne osobe

Pakiranje: 60 kapsula

Aktivni sastojci jedne kapsule:

  • koenzim Q10 60 mg

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

  1. Katalog proizvoda
  2. Antioksidansi
  3. Koenzim Q10 kapsule za žvakanje (60 kaps)

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.