CaliVita > Novosti i akcije

Novosti i akcije

Novosti i akcije

Slaba probava

Odgovor: S obzirom da ste dugo vegeterijanac preporučujem Vam Digest Ease, kompleks probavnih enzima dobivenih biosintezom pomoću mikroorganizama Aspergillus. Prije svakog obroka uzmite 1-2 tablete. Prije spavanja uzmite probiotike u kapsulama Acidophilus sa psylliumom za održavanje zdravlja crijevne flore. Pročitaj više »

Impotencija, problemi sa erekcijom

Odgovor: U pogledu ovog problema trebate se obratiti vašem liječniku koji će vas uputiti na odgovarajuče preglede. Uzrok ovih problema može biti vrlo kompleksan te je u njegovo riješenje potrebno uključiti više stručnjaka.  Od naših proizvoda preporučujemo Vam slijedeće Noni sok 2 čepa ujutro na tašte (pomaže cirkulaciju i erekciju tako što potiče stvaranje dušičnog monoksida. On pak stimulira širenje krvnih žila.) Vital Man 2 kapsule 2x dnevno, uz ručak i večeru kroz nekoliko mjeseci Evening P... Pročitaj više »

Trigliceridi i kolesterol u krvi

Odgovor: Stres može prouzročiti poremećaje u radu imunološkog sustava, živčanog sustava, radu žlijezda sa unutarnjim lučenjem (štitna žlijezda, nadbubrežna žlijezda…) što se može odraziti i na metabolizam masnoća. Ukoliko ste pod izrazitim stresom, preporučujemo Vam da zaštitite svoj organizam koristeći nutrijente koji se posebno gube u stanjima stresa, a to su: Vitamin C 1000-2000mg/dnevno Stress Management B-kompleks 2×1 tabletu dnevno Ocean 21 1-2 jušne žlice 2 puta na dan te biljku Rhodiola... Pročitaj više »

New Life 23 aktivne tvari za stvaranje kvalitetnog novog života

NISU SVE FORMULE ISTE Prva od prednosti formule New life je u tome što ne sadrži vitamin A (na primjer u obliku retinil palmi-tata), nego prirodni beta karoten koji omogućava da se u organizmu trudnice sintetizira vitamin A prema potrebama. Nedavno istraživanje pokazalo je da su doze vitamina A veće od 10 000 IU u toku trudnoće povezane sa teratogenim promjenama na fetusu (New England Journal of Medicine, Rothman, 1995). Visoka doza vitamina A može dovesti do malformacija centralnog živčanog su... Pročitaj više »

RHODIOLIN za stresnu i užurbanu svakodnevnicu

Kako protiv stresa? S obzirom da čovjek ne može jednostavno pobjeći od svoje životne situacije, izuzetno je značajno da upravo pojedinac sam počne razumijevati stres, uočavati izvore stresa u svome životu, te djelovati tako da pronađe osobno rješenje za ovaj često poguban problem. U tome će mu pomoći kontinuirano uzimanje vitamina, minerala i adaptogenih biljaka (Rhodiola rosea), zatim vježbe opuštanja te fizička aktivnost i boravak u prirodi. Rhodiola rosea je najbolji prirodni adaptogen Kardi... Pročitaj više »

Stranica: 5 od 5. Rezultati: 41-45 od 45.

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.