CaliVita > Novosti i akcije

Novosti i akcije

Novosti i akcije

BEAUTY FORMULA - VAŠA FORMULA ZA LJEPOTU

BEAUTY FORMULA - VAŠA FORMULA ZA LJEPOTU

Calivita Beauty Formula = vitamini za ljepotu Beauty Formula nudi jedinstveni bogati kompleks vitamina, minerala, aminokiselina i bilja koji osiguravaju neophodne nutrijente za očuvanje zdravlja kože, kose i noktiju, kao i za tretman u ovom području. Više o Beauty Formuli pročitajte na: http://www.multi-vitamini.com/proizvodi/ostali-dodaci/beauty-formula-za-vasu-ljepotu/116/ Pročitaj više »

OBNOVLJENA LINIJA PROIZVODA COQ10

OBNOVLJENA LINIJA PROIZVODA COQ10

Osim ove promjene, uveli smo još jednu! Proizvod Super Q10 koji sadrži 20 mg koenzima od sada dolazi u pakiranju koje ima 33% kapsula gratis, tj. od sada Super Q10, umjesto 90, sadrži 120 kapsula! Što je koenzim Q10? Koenzim Q10 je antioksidans čija proizvodnja u našem organizmu opada nakon 35 godine života. Prisutan je u gotovo svim stanicama, te nužan za proizvodnju energije u vitalnim organima, ponajviše srcu. Pogledajmo listu kome je i za što sve nužan koenzim Q10 Povišeni krvni tlak Jačanj... Pročitaj više »

GINKGO XC - NAJSNAŽNIJI GINKO U HRVATSKOJ!

GINKGO XC - NAJSNAŽNIJI GINKO U HRVATSKOJ!

Zdravstveni učinak ginka prvenstveno možemo zahvaliti dvjema skupinama djelatnih tvari: flavonoglikozidima i  terpenolaktonima (ginkolidi, bilobalid). Kako bi učinak ginka bio osiguran u najvećoj mogućoj mjeri, svaki dobar pripravak treba sadržavati pažljivo uravnoteženu i doziranu količinu ovih tvari i to 24 % flavonoglikozida te 6 % terpenolaktona. Slični pripravci na tržištu sadrže 40 mg standardizirane iscrpine ginka u jednoj tableti, od čega 24 % ginkoflavonoida (9,6 mg po tableti), te 6%... Pročitaj više »

PROLJETNO OBNAVLJANJE

PROLJETNO OBNAVLJANJE

Priroda je riznica ogromnog broja biljnih metabolita, tvari koje volimo nazivati fitokemikalijama. No, od ukupnog broja, samo je mali dio onih tvari koje posjeduju biološku aktivnost primjenjivu u poboljšanju zdravlja ljudi. Te su tvari otkrivane tijekom stoljeća kao rezultat upotrebe biljaka u prehrani i liječenju, a iskustvo je prenošeno s generacije na generaciju. Calivita tekući proizvodi hrane, detoksiciraju, energiziraju i vraćaju nam prijeko potrebnu vitalnost.  Upoznajmo četiri proizvod... Pročitaj više »

CaliVita - nagradna igra

CaliVita - nagradna igra

Multivitamini Vas nagrađuju - PODIJELI I OSVOJI TEKUĆI KLOROFIL! 1. budi fan naše facebook stranice Multivitamini, ako već nisi?! 2. podijeli ovu sliku na svom FB profilu (public - obavezno) 3. u komentaru ispod naše obavijesti na FB napiši "ALKALIZIRAJ SE UZ KLOROFIL" Nagradna igra traje do 15.04.2013., a ime sretnog dobitnika objavljujemo 17.04.2013. SRETNO! Sretni dobitnik je g.Ivan Jalušić iz Čakovca! ČESTITAMO sretnom dobitniku, a ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju u nagradnoj igri i že... Pročitaj više »

RHODIOLA ROSEA - NAJBOLJI SVJETSKI ADAPTOGEN

RHODIOLA ROSEA - NAJBOLJI SVJETSKI ADAPTOGEN

Što je stres? Uobičajeno značenje stresa je “stalna napetost” ili “stalna nervoza”. Detaljnije: stres je odgovor našeg tijela na neku promjenu, koja traži fizičku, psihičku ili emocionalnu reakciju ili odgovor. Dakle, sama promjena uključuje mogućnost pojave stresa. U današnjem ubrzanom svijetu sve se neprekidno mijenja, pa nije čudno da je stres postao opće prisutan. Ipak, stres nam je potreban. Kako je to moguće? Prema obrascu profesora Selye, kanadskog liječnika i kemičara, koji je stekao sv... Pročitaj više »

VIRUSI SU SPREMNI, BUDITE I VI!

VIRUSI SU SPREMNI, BUDITE I VI!

Samburex je biljni pripravak u tekućem obliku čiji aktivni sastojci svojom sinergijom predstavljaju učinkovitu, prirodnu zaštitu i podršku imunološkom sustavu. Osobito ju preporučujemo djeci, starijima i rekonvalescentima, osobama oslabljenog imuniteta, osobama sklonim prehladi i infekcijama dišnih putova, slabokrvnim i kronično umornim osobama. Kineska tradicionalna medicina preporučuje upotrebu kozlinca (Astragalus) i rudbekije (Echinaecea) na prvi znak prehlade. I zaista, bobice bazge u komb... Pročitaj više »

Tečaj: "Utjecaj PROBAVE na život i zdravlje"

Tečaj: "Utjecaj PROBAVE na život i zdravlje"

Tečaj: "Utjecaj PROBAVE na život i zdravlje" 1. Svi polaznici dobiju procjenu individualnog stanja razine stresa i stanja probave 2. Svi polaznici dobiju pisani materijal sa savjetima za dnevnu rutinu potrebnu za reguliranu probavu (prehrana, vježbe yoge, vježbe disanja, meditacija) 3. Svi polaznici dobiju dosha test, te znanje kako ce ga iskoristiti u bilo kojem trenutku kada se probava pogorsa (razlike dosha po rođenju i trenutna dosha) Teme tečaja: Individualni upitnik o stanju vase probave... Pročitaj više »

Kako uzimati dodatke prehrani?

Kako uzimati dodatke prehrani?

Po pravilu, većina dodataka prehrani treba se uzeti za vrijeme jela ili poslije jela, jer su tada procesi probave i apsorpcije najaktivniji pa je time iskoristivost svih unijetih namirnica najveća. Tablete male veličine, ako se uzimaju na prazan želudac (natašte) - djelomično ili potpuno neiskorištene - veoma brzo prođu kroz želučano-crijevni trakt. Kao i uvijek, i ovdje ima izuzetaka koji potvrđuju pravilo. Kapsule ženšena, ašvagande, šitake gljiva, ponekad i kapsule đumbira i juke - u princip... Pročitaj više »

Samburex - akcija!

Samburex - akcija!

Samburex - kralj bazge Dobri duh mnogih domova - bazga - raste kao grm ili drvo u mnogim vrtovima, na rubovima šuma i naselja. Uz kamilicu vjerojatno ne postoji ni jedna druga biljka toliko udomaćena ni popularna kao bazga. To nije čudno s obzirom da se bazga ubraja među najstarije ljekovito bilje. U naseobinama kamenog i brončanog doba nađene su grančice i sjeme bazge iz čega se može zaključiti da su ljudi odavno koristili listove i koru bazge te kuhali i uživali kašu od bazginih bobica. Grčki... Pročitaj više »

Stranica: 3 od 5. Rezultati: 21-30 od 49.

Trebate li pomoć ili savjet pri kupnji?

U slučaju da trebate savjet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 30%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 30%), potrebno je postati član i prilikom prve kupnje kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 300,00 kn.

Kod prve narudžbe za min. 300,00 kn dostava je besplatna!

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 30%.

Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po standardnim cijenama.