Ostvarite popust 25%

Da biste ostvarili popust od 25% potrebno je samo prvi puta prilikom kupovine kupiti CaliVita proizvode sa ukupnim zbrojem 150 kn ili 120 bodova.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konzultacijama. Svaki sljedeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cijenu, umanjenu za 25%, bez obzira na sakupljeni broj bodova. Broj bodova je prikazan na vrhu stranice crvenom bojom kada je manji od 120, odnosno zelenom kada je veći od 120 odnosno 150 kn. Informacije o broju bodova pojedinog proizvoda možete saznati na stranici pojedinog proizvoda uz detaljan opis.

EveryMoment krema za intimnu njegu

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske.

EveryMoment krema za intimnu njegu

100% kvaliteta – jamstvo uspješnosti!

81.60

CaliVita© International

143,16 kn
102,00 kn

Dodaj u košaricu (0)

Pakiranje: 135g

Što vam EveryMoment može pružiti?

 • Intenzivnije i senzualnije zajedničke intimne trenutke
 • Može potpomoći seksualnu izvedbu
 • Povećanjem seksualnog samopouzdanja može poboljšati kvalitetu života.

Što ovu kremu čini posebnom?

 • Povećava količinu kolagena i elastina u tkivima te vagini daje elastičnost i čvrstoću
 • može pomoći održanje normalnog pH vagine i vaginalne flore
 • može potaknuti oporavak od mikro ozljeda nastalih tijekom uobičajenih spolnih odnosa
 • potpomaže zdravlje vagine, čime osigurava ravnotežu

EveryMoment je kozmetika za intimnu njegu jedinstvenog sastava, posebno razvijena za žene, čije aktivne tvari potpomažu zdravo funkcioniranje vagine i spolnih organa. Isto tako, može predstavljati pomoć uravnoteženom, sretnom spolnom životu. Pomno odabrane aktivne tvari pomažu ovlaživanje mukozne membrane poticanjem lokalne cirkulacije, povećavaju osjetljivost na podraživanje (L-arginin, ružmarin) i stvaraju ugodan osjećaj topline. Eukaliptus, aloe vera, vučji trn i kamilica potpomažu zdravlje epitela. Zeleni čaj i vučji trn imaju antioksidacijski učinak. Kolagen, elastin i ekstrakt zelene alge pomažu održavanje elastičnosti i čvrstoće te na taj način intimni trenuci postaju senzualniji i intenzivniji.

Seksualnost je doživotni pratilac ljudskog razvoja i jedan od elemenata koji imaju odlučujuću ulogu u životu odraslih osoba. Zdrav i redovan spolni život ima nezamjenjivu ulogu u ukupnom životnom zadovoljstvu, te je iznimno važan za uravnotežen osobni razvoj. Istovremeno, postoje problemi iz drugih područja života kao na primjer stress, koji negativno utječu na spolni život i vrlo lako mogu narušiti intimnost.


Potreba za intimnim odnosom predstavlja prirođen i temeljan zahtjev za sva ljudska bića i podrazumijeva se da gotovo svi teže uspostavi takvih odnosa. Ipak, postoje određene situacije i više razloga koji mogu spriječiti doživljaj zadovoljavajuće seksualnosti. Prvi korak prema rješenju je iskrenost i otvorenost među partnerima. Ukoliko intimnost nije potpuna, često smo skloni potiskivati probleme. Ipak, oni time neće nestati nego će postati još ozbiljniji i, prije ili kasnije, mogu eskalirati i tako ugroziti samu vezu. Potiskivanjem problem opstaje i podsvjesno jača, te se prije ili kasnije pojavi i može stvarati probleme u različitim područjima života, narušiti mentalno-fizičko zdravlje i time započeti pakleni krug.

Za zadovoljavajući spolni život podjednako su važni fizičko i psihičko zdravlje i zrelost. Štoviše, treba zapamtiti da su oni čvrsto međusobno povezani. Prateći fizičke čimbenike razmotrit ćemo reproduktivno zdravlje žene.


Vagina se razvija u fetalnoj fazi, ali se njezine značajke manifestiraju tek nakon spolne zrelosti. Kada vaginalna funkcija nije narušena, ona normalno, gotovo neprimjetno, izvršava svoju zadaću i susreće se s ekstremnim izazovima, među kojima je i uobičajen spolni život. Ipak, na ravnotežno stanje vagine i vulve (stidnice) može utjecati nekoliko čimbenika koji mogu uključivati i vaginalno i spolno zdravlje. To su primjerice:

Mehanički čimbenici i njihov najčešći oblik, redoviti spolni život, koji gotovo uvijek uključuje manje ozljede koje obično ne utječu na normalan spolni život. Ipak, u slučaju ekstremne spolne aktivnosti, vaginalni se epitel ne stigne obnoviti. Drugi primjer ekstremnog čimbenika je vaginalni porođaj, tijekom kojeg se vagina proširi i 10 do 12 puta u odnosu na svoju normalnu veličinu. No, nakon porođaja ona, u manjoj ili većoj mjeri, poprima svoju normalnu veličinu.

Promjene u cirkulaciji krvi – arterijskoj i venskoj –također mogu utjecati na vaginalno zdravlje, ukoliko je narušena opskrba krvlju. To se najčešće događa kod sistemskih bolesti koje slabe cirkulaciju krvi (npr. dijabetes), ali izvor problema može biti i neodgovarajući odabir odjeće (uska odjeća i donji veš). Često možemo povući paralelu između simptoma i stila oblačenja.


Najpoznatiji uzrok smanjenja proizvodnje hormona je smanjena aktivnost jajnika za vrijeme menopauze, što prati i pad razine hormona. Ima nekoliko, često vrlo neugodnih simptoma: npr. smanjena spolna želja, mukozna membrana postaje tanja, a vaginalni kanal se smanjuje i postaje kraći. U tom se periodu često preporučuje hormonalna terapija, koja ima i zagovornike i protivnike, jer istraživanja do danas nisu uspjela do kraja raščistiti dvojbe. Štoviše, mogući rizici terapije zahtijevaju temeljito razmatranje.


Pratilac aktivne dobi je povećana spolna aktivnost, koja često uključuje povećani rizik od infekcije. Infekcija je najčešće uzrokovana pojavom/promjenom spolnog partnera, ali do narušavanja bakteriološke ravnoteže može doći čak i ako partner ne nosi patogene štetne za zdravlje. U tom slučaju problem nastaje samo zbog razlike između dvije flore.


Promjena vanjske (putovanja, nezdrava okolina, bazeni i saune) i unutarnje okoline također nas čini podložnima infekcijama. Unutarnja okolina uglavnom se mijenja kod dugotrajnih bolesti, hormonalnih ili antibiotskih terapija, stalnog stresa i slabljenja imuno sustava.


Moderna sredstva za kontracepciju, s malim sadržajem hormona, smatramo manje štetnim čimbenicima. Često mogu djelovati s nižom koncentracijom hormona od normalnih razina hormona, što uzrokuje pojačanu suhoću vagine. Na taj način mogu narušiti raspoloženje te smanjiti spolnu želju. Smanjeni sadržaj hormona može se također pojaviti u slučaju drugih metaboličkih promjena, može biti povezan s porastom tjelesne mase, npr. kao rezultat pretjerane dijete, sportskih natjecanja i body buildinga. Slične tome su i posljedice nedostatne, neodgovarajuće prehrane (socijalni čimbenici, alkoholizam, droga), kao i dugotrajna tjeskoba i stres.


Redovita se uporaba naročito preporučuje ženama u menopauzi, u slučaju suhoće vagine nastale zbog nepatogenih uzročnika (uska odjeća, stres itd.), ali i u slučajevima kada dolazi do promjene elastičnosti vagine (npr. vaginalni porođaj – uslijed fiziološke građe i drugih okolnosti učinci mogu varirati od osobe do osobe). Primjena prije ili za vrijeme intimnog odnosa pomaže pojačanu cirkulaciju krvi u spolnim organima, što odnos čini intenzivnijim, a k tome djeluje i kao lubrikant. Može se sigurno koristiti i u kombinaciji s kondomom (NE kao kontracepcija!). Sve to s prirodnim sastojcima, bez hormona!


Preporuke:

Dr. László Kecskeméti
dr. med., spec. ginekolog i porodničar
Dr. Danuta Broniarczyk-Paw³owska
dr. med., spec. ginekolog i porodničar
Dr. Vilmos Szilágyi
Seksolog

Preporučujemo proizvod za:

Novosti

19.06.2015

Pure Inulin - zamjena za šećer

Pure Inulin - zamjena za šećer

Zašto odabrati CaliVitin Pure Inulin?

Zato jer:

 • sadrži 100% čisti inulin bez pomoćnih tvari
 • potječe iz prirodnog izvora, biljke cikorije
 • ima blago slatki okus, te je pogodan za dodavanje u hranu i napitke
 • je prirodna zamjena za šećer (ne povećava razinu šećera u krvi i za njegovu razgradnju nije potreban inzulin)
 • se jednostavno dozira
 • ima ekonomično pakiranje, dostatno za 40 dana

02.06.2014

NEW LIFE - nova formula za novi život u razvoju!

NEW LIFE - nova formula za novi život u razvoju!

Obavještavamo vas da je od 1. lipnja 2014. godine u prodaji novi New Life koji:

1.       je u lakšoj, novoj HDPE ambalaži
2.       ima dvostruko više folne kiseline (od sada 400 mcg u 1 tbl)
3.       ima dodan vitamin D3 (400 I.J. u 1 tbl)